Om oss i WDAS styrelse

Eva Paulsén - Ordförande

Tel: 070-845 58 40

Om Eva:

Hemmahörande i Bergshamra utanför Norrtälje tillsammans med  en underbar gubbe och 2 fantastiska hästar, 1 paint och 1 qh/paint(SPB). Hästar har funnits mer eller mindre under hela mitt liv och min bakgrund är ganska klassisk för Sverige, ponnyhoppning under ungdomsåren och när jag tappade modet att hoppa så gick jag över till klassisk dressyr.


I början av 90-talet så smög sig westernridningen in i mitt liv och 2001 köpte jag min första paint. Tävlandet kom igång 10 år senare inom gångart och allroundklasserna.


Western dressage har sedan 2020 snabbt blivit min favoritgren och jag hoppas inspirera fler att påbörja sin resa inom Western dressage.

Att för både häst och ryttare hitta det vi alla söker efter glädje, styrka, balans för att landa i HARMONI.

Elin Nes - Vice Ordförande

Tel: 076-148 88 17

Om Elin: 

Jag började som många andra min resa inom den engelska världen, där samspelet som finns i dressyren alltid legat mig varmt om hjärtat.

2009 upptäckte jag westernridningen och har varit fast sedan dess.


Westerndressyren är för mig ett fantastiskt komplement där vi tillsammans med våra hästar får ta del av det bästa av två världar.


Jag ser fram emot att tillsammans med mitt treåriga sto Marilyn utforska westerndressyren och den mångsidigheten som den erbjuder.

Hanna Mattsson - Sekreterare

Tel: 070-946 38 32

Om Hanna: 

Jag blev intresserad av och började tävla Western Dressage under 2022, då med mitt unga quartersto Lotus som jag dessvärre fick ta bort i april 2023. Bilden föreställer mig och henne efter vi hade filmat vår första tävling där vi fick hela 77,95 % i Intro Level, test 1.


Jag har mitt 18-åriga varmblodssto Nikki kvar och nu är det hon och jag som får tävla vidare. Utöver Western Dressage tycker vi det är kul att hålla på med Extreme Cowboy Racing samt att putta kor! Och rida ut i skog och mark, såklart.


Jessica Sandervig - Kassör

Tel: 070-786 84 42

Om Jessica: 

Jag har varit aktiv inom paintvärden sedan slutet på 90-talet och tävlat framgångsrikt med mina 5 painthästar genom åren. Idag har jag 3 st paintar och bor i Vänge utanför Uppsala på en gård med 10 st hästar inackorderade. Jag har tidigare varit aktiv i 20 år i SPHA, och är även i styrelsen i SAAHR och tidigare i NSBA Scandinavia.


Jag gillar mångsidighet och både tränar western, hoppning, dressyr och WE, och tävlar all around med allt från Showmanship till trail och Hunt Hack. Westerndressyren kom och jag blev snabbt aktiv genom SPHA att anordna WDAA-godkända online tävlingar som blev snabbt populära.  

Helene Ek - Ledamot

Tel: 073-097 51 43

Om Helene:


Anne Gustavsson - Suppleant

Tel: 073-371 43 53

Om Anne: